FAKÜLTEMİZ VEDEK TARAFINDAN TAM AKREDİTE EDİLDİ

Veteriner Hekimliği Eğitim Kurumları ve Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (VEDEK) Yeniden Değerlendirme Takımı Üyelerinin 10-12 Ocak 2022 tarihleri arasında Fakültemize gerçekleştirmiş olduğu Yeniden Değerlendirme Ziyareti sonrası hazırladıkları Rapor 05 Mart 2022 tarihinde VEDEK- Veteriner Hekimliği Eğitim Kurumları ve Programları Akreditasyon Komitesi -VAK toplantısında görüşülmüştür. Yapılan toplantıda Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesinin VEDEK tarafından belirlenen asgari tüm gereksinimleri karşıladığından “Akredite Fakülte” olmasına karar verilmiştir. Alınan 7 yıllık akreditasyon kararı ZOOM üzerinden yapılan katılım ile Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Yavuz Selim SAĞLAM’a bildirilmiştir.
        Fakültemizin kurulduğu 30.05.1997 tarihinden bugüne kadar; kuruluş, gelişme ve akreditasyon süreçlerinde desteklerini esirgemeyen üniversitemiz ve fakültemizin tüm yöneticilerine, akademik ve idari personeline, öğrencilerimize ve verdiği katkı ve desteklerinden dolayı Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ömer ÇOMAKLI’ya, teşekkür ederiz. Akreditasyon kararının Üniversitemize, Fakültemize ve Veteriner Hekimliği mesleğine hayırlı olmasını dileriz.

Prof. Dr. Yavuz Selim SAĞLAM
        Veteriner Fakültesi Dekanı